Backgrounds & Polka Dot Backgrounds
-->

Thursday, November 22, 2012

Aku yang sudah tua..ngeh ngeh




gambar sahaja sudah cukup untuk menerangkan segalanya.haha..adakah aku poyo?hakhak..sekali setahun derrr..so??/where is my present??sob sob..dah la aku sambut besday tahun ni kat opis yang xbest..sedey ah camni..oh well, now aku da kerja..baru start 2 ari..jadik kalo aku xupdate blog tu maksudnya aku bz..ceh ayat aku cannot go..lempang laju laju nak?haha....

sorilah aku update sebab aku nak tarikh arini ade record kat blog ni.muahhaha
ok bai..

3 comments :

  1. happy belated and becoming birthday..

    ReplyDelete
  2. Nice blog :)
    salam kenal sobat :)
    bagi - bagi motivasi
    semoga bisa jadi semangat
    Senyuman adalah sedekah yang indah, karena dengan sedekah senyuman, manusia takkan pernah merasa berhutang apa-apa dan tak kan membuat orang lain merasa terhina
    ditunggu kunjungan baliknya yaa :) terima kasih ....

    ReplyDelete
  3. Nice blog :)
    salam kenal sobat :)
    di tunggu kunjungan balik.nya ya !terimakasih ...

    ReplyDelete

Time Kacehh sebab udah baca ini entry:)