Backgrounds & Polka Dot Backgrounds
-->

Friday, November 2, 2012

Aku memang suka memalukan diri sendiri..muahaha

Assalamualaikum..

well,tajuk sahaja sudah cukup menggambarkan betapa tak malunya aku untuk mendedahkan kisah yang bakal memalukan diri sendiri bagi tempoh 44 minit lamanya.Memandangkan aku yang berjiwa kering ni malahan omputih cakap emotionless.Ha.....itulah diri aku di saat umo doploh tiga tahon nih.

Jadik hampa hampa sekalian, meh nak story the mory.Macam bab bab membongkar kisah macam ni memang aku expert..lu orang pon kalah wa ingat.muahahha begitu merendah diri aku memalam buta ni..haram ape?

ok, ni kisah kejadiannya:- jap, apesal aku nye penulisan malam ni bersepah der??ok abaikan nampak sangat kegigihan aku nak hupdate walaupon mata mengatakan 'nehi'.Sila kagum dgn aku.Thank you..



********************************************

Orait, kau penah tak kompiden gile punya gile punye bapak segala gile yang konon konon masa kat toilet takde orang pastu kau bantai nyanyi seolah olah toilet tu bapak hang yang punya?kompem penah kan?kan?dengan suara sumbang macam ayam betina nak bertelur aku kompiden nyanyi dengan sekuat hati.Sat lagi ade orang.ADA ORANG.ADA ORANG WEYH.

So, skang ni aku kompius.Nak malu ke?nak marah ke?Nak buat buat gile ke?takpon buat buat praktis konon konon aku masuk pertandingan nyanyi. (ok tang ni mata aku dah segar)

Persoalannya:  kalau aku buat buat malu, terserlah lah kekantoian aku disitu.kang dia bantai gelak memang tak kua der aku seminggu berkampung kat tandas tu..demi nak jaga reputasi nye pasal sanggup plak aku cium bau bauan yang sungguh haram j di jamban terbabit..kental plak aku kan??

kalau aku buat buat marah.KOMPEM Weyh.Kompem dye ingat aku sawan.Mana taknya, masuk tandas pastu melalak lagu kak Ziana pastu nampak ade orang aku tetibe mengamuk.Tak ke sawan kau rasa?Jatuh saham gua beb..Muka da comel tapi sawan tetibe.......

EH???????????Aku cakap COMEL ke tadi?Adakah aku cakap aku comel tadi?eheh  terperasan plak tetibe..ingat cakap dalam hati tadi...muahahhahaa....tampar nak?
 
DAN kalau kata aku buat-buat konon konon aku masuk pertandingan nyanyi plak, KESAH plak depa yang kat dalam toilet tu?takkan aku nak pi explain "eh, ade orang rupanya. takde saya sebnanye tgh praktis nyanyi untuk Akademi Fantasia 18 tahun lagi". Haram ape??nampak nau aku tgh cover dowh..tak ke terserlah kebangangngang aku disitu??

Kau nak taw tak aku buat ape last last bila da kantoi tu?

YES.kan aku cakap tadi muka aku emotionless, jadik.........bila da terperanjat bila rupanya ada makhluk di dalam tandas itu haruslah aku kontrol muka, kontrol emosi dan terus corner lap masuk dalam jamban terbabit sehinggalah aku dengar bunyi tapak kaki sudah hilang..

Oh, aku tak bagitau tadi kan yang sebelum aku masuk tandas tu aku dah termalu sendirian depan seorang mamat ni yang baru kuar toilet laki.Ha, yang dalam toilet wanita tu si awek mamat tadi tu.SO, dua dua dengar aku kompiden nyanyi dengan cemerlang sekali.Jadik, kau rasa??kompem la weyh depa gelak suara aku dowh..Kejadian macam ni je terjadi dekat 16x seumor idop aku.ermm, aku rasa better aku cukupkan 20x lebih afdal.

YES.THE TRUTH IS AKU MEMANG SUKA MEMALUKAN DIRI SENDIRI.


**********************************************

oh ha tetibe bergelora plak hati mencurah curah idea nak tulis..weyhh!!!ni pasal memalukan diri aku weyh!! apehal eksaited ni???

OK,memandangkan aku kan tinggi seperti umum ketahui.Jadik, wedges tu halah da macam bes pren poreber aku daaaa...apalah sangat setakat wedges tu!!! Dipendekkan cerita, ALLAH itu maha adil dan begitu murka pada hambanya yang riak dan takbur.

Pada tarikh yang aku tak berapa nak ingat aku telah tersungkur depan big boss masa aku praktikal dulu...WTF!!!!Kali ni aku BETOL BETOL BETOL malu..selama ni aku cover cun baik punya cilok tetibe hari malang tu aku telah terpeleot.YESZAAA.kau taw bos aku siap tegur lagi "Ha, napa tu jatuh ke?kasut tinggi sangat ke"? Sumpah smapai skang kalaula aku jumpa dengan boss aku tu memang kompem dye gelak weyh..kes ni pon gelak macam ape?berbulu aku dengan bos aku tu..oh ye, kes cam ni da 44 juta kali berlaku..Tapi wedges masih mencintai diri aku dan tetap nak bersama dengan aku..ermm KAU ADA?haha


banyak lagi benda yang memalukan diri aku.tapi gua dah ngantuk sesangat lain ari wa update der..babaiii yawww


budak emotionless yang bajet innocence

2 comments :

  1. Pregnancy test murah dan kualiti
    lawat blog saya:
    http://tester-kesuburan-pregnancy-murah.blogspot.com/

    ReplyDelete

Time Kacehh sebab udah baca ini entry:)