Backgrounds & Polka Dot Backgrounds
-->

Monday, November 12, 2012

Tv aku buat perangai

Assalamualaikum..

Memandangkan minggu ni banyak cuti sebab ade perayaan Deepavali bagai dan Awal muharram.Maka, aku pun sebelum memulakan entry yang mungkin bakal berjela ni,aku start dengan mukaddimah dulu eh??? ok aku nak wish selamat  menyambut deepavali  kepada seluruh Malaysian yang menyambutnya dan yang beragama Islam selamat tahun baru yeahhh, enjoy ur holiday dan drive carefully ohkay!!

ok mukaddimah done!skang ni aku nak cite pasal tv aku..errr maksud aku tv mak aku la.aku takdak tv..

Aku kan memang minat cite cite lawak, komedi bla bla bla dan kelakar kan.Adakah hampa taw Maharaja Lawak Mega 2012 akan bersiaran pada 16 Nov ni  iaitu 6 hari sebelum besday aku ni???muahahha promote besday itu harus ok.

Jadik???kalau aku tak dapat tengok rancangan peberet aku ni OHMYGOD(yg ni sekali lafaz) .Kau rasa??? umpama ayam muntah hijau!!!!!YES.Dan kejadian-kejadian aneh akan berlaku selama doplohpatjam akibat kegagalan menghadap rancangan peberet aku ni..dah la SEPAH tak masuk this time nye MLM 2012.bikin gua tak tido malam selama seminggu je dok memikirkan problemo yang dihadapi mereka...waduh waduh kusut pikiran gue..nasib JOZAN ada..kurang penderitaan mak.muahahaha

so??apa kaitan dengan tv aku ni??tajuk macam serius kan!!

 YES.Memang serius habaq hang!!!Aku tak tahu masalah yang dihadapi TV aku ni.Nak kata tak cukup makan, pakai...memang layanan aku bagi kat dye ni TIP TOP.Hari hari aku menggunakannya tak macam laptop aku dah berlumut ape aku ingat sebab dah berabad aku tak tatang dye..

La ni, TV aku kalau kau buka pukul 8 pagi..adelah dalam 4 jam kemudian dia baru memberi respon atau senang kata baru menyala.WEH, haram ape???ni kalau orang beranak nak tengok TV silap haribulan boleh terberanak 4 orang sekaligus wa ingat..sejam sorang..!!tu pun kalau ikot mood..Kalau die buat perangai keji die mahu gak 5-6 jam.NI kalau ade cite yang lu orang nak sgt tengok yang kalau tak dapat tengok mahu menyesal lu orang selama 18 tahun, memang wa pesan siap siap la tabah dan baik kuburkan jelah hasrat lu orang nak tgk channel ape kat TV ni.Aku pon dak banyak makan hati dengan TV aku ni..makan die je belomm..sket lagi aku ingat memang die jela makanan aku ni..

TAPI nak marah tak boleh.TV..bukan dye paham pon aku maki ape kat dye..baziaq ayaq liur je.walau apa pun dye ni banyak la berkhidmat kat aku dari segi memperkenalkan aku pada Dunia JEPP.....Eh??haha...
Aku puji la sket mana taw 16 Nov ni keajaiban berlaku sillap silap macam 3D plak tgk MLM 2012 ni...muahahhaah..


 nilah cik TV nye...looks alike tp TV aku lagi besaq n comel...again aku puji dye wehh




 orait.Adios.pendek lak entry aku kali ni...haha.bai


4 comments :

  1. olololo , sabar sabar . hehe .

    ReplyDelete
  2. Afina:haha..tulahh kene tebalkan kesabaran ni
    ezah:wahhh tv baru tunggu gaji la.hehe

    ReplyDelete
  3. Pregnancy test murah dan kualiti
    lawat blog saya:
    http://tester-kesuburan-pregnancy-murah.blogspot.com/

    ReplyDelete

Time Kacehh sebab udah baca ini entry:)