Backgrounds & Polka Dot Backgrounds
-->

Tuesday, April 2, 2013

Segmen 300 bloggers


Assalamualaikum...

Aku x penah la plak kan nak join bende bagai ni..Tapi, ini kali la aku try..kot kot si Paly ni sepupu izzue islam ke..hehe,,tak tak aku gurau..hehe..





 sila klik gamba di atas ye kalo nak taw dgn lebih details yaww..:)




5 comments :

  1. salam perkenalan...Dari segmen yang sama & follow sini...jom singgah blog yam..

    http://csmaryam.blogspot.com/2013/03/segmen-300-bloggers.html

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum, jemput jenguk ye... ahaks peace! =^3^=
    http://fantastic-bombastic-fanciful.blogspot.com/2013/04/segmen-300-bloggers.html

    ReplyDelete
  3. salam.. deno datang dari segmen PALY..! deno FOLOW sini ya... jom ke blog deno? ^^

    www.dayangdeno.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum/salam sejahtera. Datang berkunjung dari segmen yang sama.. kalau sudi singgah la sini ya.. :)

    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/03/segmen-300-bloggers.html

    I follow ~ =)

    ReplyDelete
  5. sy follow sini. jmput singgah n follow blog sy ^^ http://www.kisahemasputih.com/

    ReplyDelete

Time Kacehh sebab udah baca ini entry:)